Home / Disclaimer

Disclaimer

Theorieboekauto.com vindt het fijn dat je interesse toont in onze producten en onze website bezoekt. We proberen de informatie op deze site zo accuraat en actueel mogelijk te houden. Maar toch zijn wijzigingen in de uitvoering, technische specificaties, afbeeldingen, prijzen en overige informatie te allen tijde aan ons voorbehouden. Het is onmogelijk om compleet foutloos te zijn. Daarom kunnen er aan de inhoud van deze website verder geen rechten ontleend worden.

Copyright

Theorieboekauto.com behoudt de auteursrechten van de gehele inhoud van de site. Daaronder verstaan we alle teksten, media, software en informatie in eender welke vorm. Deze informatie in al haar vormen mag op geen enkele wijze door derden zonder onze toestemming gewijzigd, gereproduceerd, gedistribueerd of getransporteerd worden. Hiervoor dien je schriftelijk toestemming bij ons aan te vragen.

Virussen en veiligheid

We controleren de website regelmatig voor virussen, maar de complete afwezigheid hiervan kan niet gegarandeerd worden.

Links naar andere sites

Er bevinden zich tevens links naar andere sites op deze website. Theorieboekauto.com kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor de inhoud van deze sites of de manier waarop zij met je gegevens om zullen gaan. Ook zijn we niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen die bij een bezoek voor kunnen komen.

Contact

Wil je verdere informatie over deze disclaimer, dan adviseren wij je om contact op te nemen via de contact pagina.